Kom helpen ,werken bij Voetbalschool Maradona

Door de enorme groei van Voetbalschool Maradona  zijn wij regelmatig op zoek naar trainers, begeleiders en andere mensen die onze organisatie kunnen versterken. 

 

Voetbalschool Maradona  is op zoek naar enthousiaste mensen die:

- Positieve instelling heben en kinderen kunnen motiveren
- Flexibel inzetbaar zijn
- Een interne opleiding willen volgen en begeleid zullen worden
 

Voor de Voetbalschool  zijn we op zoek naar beginnende als ervaren trainers die open staan voor nieuwe techniek methodes en bereid zijn om zich verder te ontwikkelen. Als jij een positieve instelling hebt en je wilt investeren in jezelf dan zullen we je begeleiden voor, tijdens en na de trainingen. Naast je persoonlijke ontwikkeling als trainer hebben we ook een goede financiele vergoeding.

 

Voor onze voetbalscholen zijn we op zoek naar:

- Techniektrainers

- Techniektrainers Meidenvoetbalschool

- Keeperstrainers

 

Voor de voetbalvakanties zijn we op zoek naar trainers die tijdens de voetbalkampen kinderen kunnen begeleiden op een enthousiaste manier. Om de kinderen een leuke voetbaldag te bieden is jouw positieve instelling dan ook zeer belangrijk. Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een stukje professionele uitstraling willen we de kinderen ook hun eigen vaardigheden laten verbeteren daarom is een stuk gedegen trainerschap van belang. Naast de financiele vergoeding die we bieden zullen we je ook begeleiden tijdens deze dagen.

 

Voor de voetbalvakanties in Nederland  zijn we op zoek naar:

- Trainers (vanuit de KNVB opleiding) 

- Techniektrainers

- Keeperstrainers

- Begeleiders.

 

Door de verschillende activiteiten die Voetbalschool Maradona  organiseert is er de mogelijkheid om als trainer aan meerdere activiteiten deel te nemen.

 

Meer weten neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden:

email@voetbalschoolmaradona.nl