Trainings methoden en plezier in wat je doet is belangrijk

Wij willen met de voetbalschool  de technieken methodisch aanleren en toepassen in oefen-, spel-, en wedstrijdvormen.

Visie DG Football Academy 

Doormiddel van een totale Balcontrole met een perfecte techniek uit elke wedstrijdsituatie het maximale rendement kunnen halen. Waarbij de wedstrijd altijd het uitgangspunt is.

Functionele techniektraining:

Het functioneel maken van de methodische technieken en toepassen in unieke 1:1 wedstrijdvormen met toenemende weerstanden zoals je die in de wedstrijd ook tegen komt. Waarna dit beheerst wordt zullen we overgaan naar 1:2 en zelfs meerdere verdedigers leren passeren en domineren.

Wegdraaien bij een tegenstander en/of van richting veranderen d.m.v. diverse kapbewegingen waarbij de tegenstander van elke kant kan komen en je dus meerdere technieken moet kunnen beheersen.
Het trainen van het duel 1 tegen 1 (1:1), om te kunnen domineren over je tegenstanders; het aanleren van veel schijn- en passeerbewegingen om meerdere tegenstanders te kunnen passeren.
Enkelvoudige en meervoudige schijnbewegingen, maar ook combinatiebewegingen aanleren zodat je in elke situatie je tegenstander kunt passeren.

 Doordat wij een groot aanbod van technieken snel en goed aanleren, worden de spelers baas over de bal. Hierdoor zorgt balcontrole voor veel zelfvertrouwen bij de spelers. Zij weten in diverse situaties steeds makkelijker voor een juiste oplossing in verschillende situaties te kiezen doordat de spelers diverse technieken onder de knie hebben. Elke speler die zich aanmeldt wordt daarom een betere voetballer bij DG Football Academy 

Wil jij dat de DG Football Academy   ervoor zorgt dat ook jij een betere voetballer wordt?  Meld  je dan aan via 

Leren doe je door veel te oefenen en dus veel herhalingen te maken. Tevens leren de spelers sneller als ze veel plezier en uitdaging hebben. Door de spelers in diverse oefenvormen, spel- en wedstrijdsituaties te brengen worden ze continu opnieuw geprikkeld door de vele variatie binnen onze methode. Waarin ze zonder het te merken eindeloos veel herhalingen maken en zeer snel leren.

 Voetbal voor iedereen op zijn eigen niveau !